Wii U verkopen

Ben je van plan om jouw Wii U te verkopen? Staat jouw console al een tijdje in de kast, omdat je ondertussen modernere consoles gebruikt? Een gebruikte Wii U is nog een mooi bedrag waard, zeker als je ook nog originele controllers en spellen hebt. Door jouw Wii U te verkopen kun je de opbrengst weer investeren in nieuwe spellen of andere hobby’s. Je Nintendo Wii U verkopen is bij NintendoVerkopen.nl een kwestie van tien minuten. Je verkoopt jouw Wii U supersnel voor een eerlijke prijs. Binnen drie werkdagen ontvang je het bedrag op je rekening. Verkoop je Wii U vandaag nog en profiteer direct van onze prettige service.


Jouw Nintendo Wii U spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je Wii U op?

Checken wat jouw Wii U spullen opleveren? Zoek mijn Wii U producten 💰Nintendo Wii U verkopen

De Nintendo Wii U werd gereleased als een waardige upgrade van de originele Wii. Je kon de Wii-games en controllers gebruiken om met jouw Wii U te spelen en de Nintendo Gamepad zorgde voor een extra dimensie tijdens het spelen van spellen als Wii Party U en Batham Arkham City Armored Edition. Omdat accessoires en games backwards compatible waren hebben veel mensen hun oude spellen en controllers bewaard. Zit jij ook op een enorme stapel met Wii U-spellen die je wilt verkopen? Dan ben je NintendoVerkopen.nl op het juiste adres. Je kunt je Wii U verkopen voor een eerlijke prijs en dat blijkt in de praktijk vaak mooie bedragen op te leveren. Neem nu het volgende lijstje als voorbeeld: een Nintendo Wii U met één gamepad en twee spellen, zoals Wii Party U en Splatoon leveren al gauw 80 euro op. Tel daar al je extra games en controllers bij op en je kunt jouw Wii U voor een mooie prijs verkopen.

Verkoop je spullen voor een vaste, eerlijke prijs

Bij NintendoVerkopen.nl doen we ons best om een prettige verkoop van je Nintendo-spullen mogelijk te maken. Geen gedoe met schimmige kopers, onrealistische biedingen of zelfs een gebrek aan biedingen. Stel je paklijst samen in ons handige overzicht en bereken direct hoeveel jouw Wii U en toebehoren waard zijn. Jouw Wii U verkopen is een fluitje van een cent. Je krijgt van ons een label van PostNL, bij een succesvolle verkoop halen we de kosten van de verzending (€3,95) van het totaalbedrag af. Zo hoef je niets voor te schieten en kun je jouw Wii U zonder problemen verkopen. Je hebt alleen een internetverbinding nodig om je pakket aan te melden en printer om het verzendlabel te printen.

Meld jouw verzending aan

Wil jij jouw Wii U verkopen zonder gedoe? Met NintendoVerkopen.nl kun jouw Wii U en Wii U spellen verkopen voor een eerlijke prijs. Maak jouw pakketlijst direct aan om de prijs voor jouw spullen te bereken. Meer informatie over onze werkwijze en alle antwoorden op veelgestelde vragen vind je op onze website. Heb je nog een specifieke vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock