Hoe werkt het?

Zo dus. Simpel. Snel. Overzichtelijk.

Je Nintendo spullen verkopen gaat super eenvoudig in 3 stappen:

1. Paklijst samenstellen

  • Zoek op je gemakje alle producten die je wilt verkopen op de website. Kun je een product niet vinden, gebruik dan het wildcard product.
  • Beantwoord enkele vragen over elk product. Aan de hand van je antwoorden op de vragen krijg je direct een prijsvoorstel. Blij met het voorstel? Zet dan het product op jouw paklijst.
  • Als je paklijst compleet is kun je de verkoop afronden door je gegevens achter te laten en de order te voltooien.

2. Verzenden

Wanneer je verkooporder voltooid is, stuur je de producten naar ons op. In uitzonderlijke gevallen moeten we eerst nog even handmatig naar je order kijken voordat je het op kunt sturen. In dat geval krijg je van ons bericht dat je order in quarantaine staat en hoor je binnen 1 werkdag of de koop door kan gaan.

Als je wilt, krijg je van ons een verzendlabel waarmee je het pakket kunt verzenden met PostNL. Je kunt het label met elke printer uitprinten, op de doos te plakken, en het pakket afgeven bij een PostNL verzendpunt. In dat geval verrekenen we € 3.95 met je bij de uitbetaling. Je hoeft zo dus niks voor te schieten voor de verzending.

Het is ook mogelijk het pakket op je eigen manier te verzenden of zelf bij ons langs te brengen. Als je het pakket wilt langsbrengen, dien je de producten wel nog steeds voor te melden in stap 1.

3. Geld Ontvangen

Zodra we het pakket hebben ontvangen krijg je hier een bevestiging van. Wij checken vervolgens binnen 3 werkdagen of alle producten in orde zijn en kloppen met je beschrijving.

Is dit allemaal 100% in orde, dan betalen we je direct uit en heb je de volgende dag het bedrag op je rekening.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de producten doen we een passend alternatief prijsvoorstel. Jij hebt vervolgens 72 uur de tijd om hierop te reageren. Mocht jij niet akkoord zijn, heb je ook de mogelijkheid om het kosteloos terug te laten sturen. Ben je akkoord met het aanbod of heb je na de 72 uur nog niet gereageerd, dan betalen we je direct uit.