Wii verkopen

Als je na jaren zweten tijdens Wii Sports en Super Smash Bros. Brawl je Wii in de kast hebt verstopt, is er een manier om de waarde van deze Nintendo-spullen te verzilveren. Door je Wii te verkopen via NintendoVerkopen.nl, ontvang je een eerlijke prijs voor jouw console, controllers en games. Binnen tien minuten heb je jouw verzameling aangemeld en binnen drie werkdagen ontvang je de betaling op je rekening. Vind je het zonde om jouw Wii in de kast stof te laten verzamelen? Je kunt je Nintendo Wii vandaag nog verkopen, zodat je de opbrengst weer kunt investeren in nieuwe games of hardware.


Jouw Nintendo Wii spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je Wii op?

Checken wat jouw Wii spullen opleveren? Zoek mijn Wii producten 💰


Nintendo Wii verkopen

Met de komst van de Wii werden zelfs de meest fanatieke gamers verleid om meer in beweging te komen. Dankzij de bewegings- en positiegevoelige remote controllers werd het mogelijk om de games te besturen met een combinatie van knoppen en bewegingen. Met meer dan 100 miljoen verkochte eenheden wereldwijd werd de Wii een gigantisch succes. Helaas staan veel van deze apparaten momenteel niets te doen. Bij NintendoVerkopen.nl willen we dergelijke systemen een tweede leven geven. We knappen jouw Wii op en verkopen deze door. Daarvoor hebben we uiteraard wel een ruime voorraad consoles, games en controllers voor nodig. Om die reden zijn wij dan ook geïnteresseerd in jouw Wii. Je kunt je Nintendo Wii verkopen voor een vaste prijs. Bereken eenvoudig hoeveel jouw systeem waard is. Een Wii met twee controllers, twee Nunchucks en spellen zoals Wii Sports en New Super Mario Bros. is al gauw 60 euro waard.

Snelle en eenvoudige verkoop in vier stappen

Je Wii online verkopen klink misschien als een hoop gedoe. Als je wel eens via Marktplaats hebt gehandeld, weet je vast ook hoe vervelend het is om enkel onrealistische biedingen te ontvangen en jezelf altijd maar af moeten vragen of de koper zuiver aan de graad is. Door je Wii te verkopen via NintendoVerkopen.nl, heb je hier geen last van. In vier simpele stappen meld je jouw spullen aan, laat je jouw gegevens bij ons achter, print je een PostNL label en ontvang je een eerlijke prijs voor jouw console en toebehoren. Omdat wij een vaste prijs hanteren weet je altijd precies hoeveel jouw verzameling waard is. Bij het ontvangen van jouw verzending controleren we de inhoud en als alles klopt, heb je binnen drie werkdagen het geld op je rekening. Dat is nog eens prettig zakendoen.

Verkoop nu via NintendoVerkopen.nl

Jouw Wii verkopen zonder gedoe? Met de snelle en betrouwbare service van NintendoVerkopen.nl is dit een fluitje van een cent. Bereken snel de waarde van jouw spullen om erachter te komen hoeveel jouw console en games waard zijn. Benieuwd naar onze werkwijze? Op onze website vind je meer informatie over ons, onze werkwijze en de ervaringen van anderen die met ons gehandeld hebben. Als je vragen hebt over een van deze zaken kun je onze FAQ bekijken, hier staan alle antwoorden op veelgestelde vragen. Voor vragen waar je het antwoord niet op kunt vinden, kun je altijd contact met ons opnemen.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock