Nintendo DS verkopen

De Nintendo DS wist met een touchscreen, wifi-connectiviteit en de mogelijkheid om online multiplayer te spelen een grote stap te zetten naar het moderne gamen zoals we het nu kennen en is momenteel nog altijd de meest verkochte handheld console wereldwijd. Het is dan ook niet gek dat veel mensen hun Nintendo DS nog steeds ergens hebben liggen. Wij van NintendoVerkopen.nl vinden het echter erg zonde dat al deze mooie apparaten niet meer gebruikt worden. Daarom kun je via ons jouw Nintendo DS verkopen voor een vaste, eerlijke prijs. Binnen tien minuten jouw Nintendo DS verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bereken direct de waarde van jouw spullen.


Jouw Nintendo DS spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je DS op?

Checken wat jouw Nintendo DS spullen opleveren? Zoek mijn DS producten 💰Jouw Nintendo DS verkopen voor een eerlijke prijs

Je hebt zonder meer vele uren met jouw Nintendo DS doorgebracht. Op de bank, of stiekem in bed terwijl je eigenlijk moest slapen. De herinneringen die je aan deze console hebt zijn onbetaalbaar. Maar dat betekent natuurlijk niet dat jouw Nintendo DS of de games die je nog hebt liggen niet in waarde uit te drukken zijn. Sterker nog, bij NintendoVerkopen.nl doen we niet anders dan prijzen plakken op oude consoles. Zo kun je jouw Nintendo DS verkopen voor een vaste, eerlijke prijs. En dat levert best een mooi bedrag op. Neem nou een originele Nintendo DS met twee spellen als Mario Kart DS en The Sims 2. Voor dit pakket ontvang je al gauw 30 euro.

Je Nintendo DS Lite verkopen

Wil je je Nintendo DS Lite verkopen? Met extra grote schermen, een compactere behuizing en een verbeterde batterijduur is deze console een waardige opvolger van de originele DS. Bij NintendoVerkopen.nl kun je ook je Nintendo DS Lite verkopen. Zelfs je Nintendo DSi kun je verkopen via onze website. Via het handige overzicht op onze website selecteer je eenvoudig jouw console en de spellen die je nog hebt liggen en in vier simpele stappen kun je jouw Nintendo DS Lite verkopen.

Verkoop je spullen binnen tien minuten

Je Nintendo DS verkopen is nergens zo eenvoudig als bij NintendoVerkopen.nl. In tegenstelling tot het handelen met andere particulieren via verkoopplatformen als Marktplaats, verkoop je jouw Nintendo DS direct aan ons. Dat maakt het verkopen van je DS niet alleen veiliger. Omdat je niet hoeft te wachten op een interessant bod, is het verkopen van je Nintendo DS via NintendoVerkopen.nl ook nog eens een stuk sneller. Binnen tien minuten heb jij de juiste producten geselecteerd en plak je het verzendlabel van PostNL op de doos. Breng het pakket naar een PostNL-verzendlocatie en binnen drie werkdagen ontvang je het geld op je rekening. Dat is nog eens prettig zakendoen.

Meld jouw paklijst nu aan

Wil je jouw Nintendo DS verkopen zonder gedoe? Met NintendoVerkopen.nl ben je verzekerd van vaste, eerlijke prijzen voor jouw spullen en een snelle afhandeling van de verkoop. Je leest meer over onze werkwijze op de website en voor antwoorden op de veelgestelde vragen verwijzen we je naar onze FAQ. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock