Hoe werkt het?

Je Nintendo spullen verkopen gaat super eenvoudig in 3 stappen:

1. Paklijst samenstellen

  • Zoek op je gemakje alle producten die je wilt verkopen op de website. Kun je een product niet vinden, gebruik dan het wildcard product. Op deze pagina kun je hier meer over lezen.
  • Beantwoord de vragen over elk product op de product pagina. Aan de hand van je antwoorden op de vragen krijg je gelijk een prijsvoorstel. Blij met het voorstel? Zet dan het product op jouw paklijst.
  • Als je paklijst compleet is kun je de verkoop afronden door je gegevens achter te laten en de order te voltooien.

2. Verzenden

In uitzonderlijke gevallen moeten we eerst nog even handmatig naar je order kijken voordat je het op kunt sturen. In dat geval krijg je van ons bericht dat je order in quarantaine staat en hoor je binnen 1 werkdag of de koop door kan gaan.

Wanneer je verkooporder voltooid is, stuur je de producten naar ons op.

Als je wilt, krijg je van ons een verzendlabel waarmee je het pakket kunt verzenden met PostNL. Je kunt het label met elke printer uitprinten, op de doos te plakken, en het pakket afgeven bij een PostNL verzendpunt. Als je hier voor kiest, verrekenen we € 3.95 met je bij de uitbetaling. Je hoeft zo dus niks voor te schieten voor de verzending.

Het is ook mogelijk het pakket op je eigen manier te verzenden of zelf bij ons langs te brengen.

3. Geld Ontvangen

Zodra we het pakket hebben ontvangen krijg je hier direct een bevestiging van. Wij checken dat alle producten in orde zijn en jij hebt binnen 3 werkdagen het bedrag op je rekening.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de producten doen we een passend alternatief prijsvoorstel. Mocht jij hier niet blij met zijn heb je de mogelijkheid om het kosteloos terug te laten sturen.